Kıyılmış domuz eti ve yeşil fasulye

İşte kıyılmış domuz eti ve yeşil fasulye için güzel bir Asya tarifi, domuz eti olmasına rağmen lezzetli ve hafif.
Bu lezzetli tarif damak tadınızı Asya'da bir yolculuğa çıkaracak ve dahası sadece 15 dakikada hazır!

Kıyılmış domuz eti ve yeşil fasulyenin hazırlanması

Kıyılmış domuz eti ve yeşil fasulye
Aşama 1

Eti 1 kapta koyu soya sosu ve susam yağı ile 30 dakika marine edin.

 

Adım 2

Fasulyeleri yumuşatmak için buharda veya mikrodalgada 5 dakika pişirin.

Adım 3

1 adet wok tavada etleri hiç yağ eklemeden pişirin.

Adım 4

Yeşil fasulyeleri ekleyin ve 5 dakika daha pişirin.

 

Adım 5

Tuzu azaltılmış soya sosunu ekleyin ve 3 dakika daha veya iyice ısınana kadar pişirin.

Adım 6

Hemen servis yapın

Porsiyon 4

  • 500g yağsız kıyılmış domuz eti

  • 2 çay kaşığı kırmızı pul biber

  • 1 büyük avuç taze fasulye, sapları ayıklanmış ve küçük parçalar halinde kesilmiş

  • 4 diş sarımsak, kıyılmış

  • 3 yemek kaşığı hindistan cevizi aminosu veya koyu tatlı soya sosu

  • 2 yemek kaşığı tuzu azaltılmış soya sosu

  • 1 yemek kaşığı susam yağı

0 commentaires

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.

Paylaşın!